Handelsbetingelser

Oversigt:
1. Introduktion
2. Juridisk grundlag for aftaleindgåelse
3. Personlige oplysninger
4. Varemærker og copyright
5. Acceptabel brug af websitet
6. Brugerskabt indhold
7. Fortrydelses- og returret
8. Garanti, holdbarhed og reklamationsret
9. Ansvarsfraskrivelse
10. Brud på handelsbetingelser
11. Shipping og levering
12. Betaling
13. Fragtomkostninger
14. Priser
15. Promotions, rabatter og kuponkoder
16. Gyldig ordrebekræftelse
17. Kontakt os

1. Introduktion
QuitSmoke ejes og drives af danskere med årelang viden og passion for e-cigaretter. Virksomheden er danskejet, kundeservice er dansk, og vi står altid parat til at hjælpe dig. Vi forhandler udelukkende elektroniske cigaretter af i højeste kvalitet, som har de påkrævede certifikater og godkendelser og som vi selv bruger dagligt.

QuitSmoke ejes af:
Welander & Co
Padborgvej 19
4600 Køge
CVR: 35784136

Ovenstående virksomhed er din aftalepartner i alle forhold relateret til QuitSmoke.

2. Juridisk grundlag for aftaleindgåelse
Ved at benytte vores website garanterer du os, at du er mindst 18 år gammel, myndig og i stand til at indgå en juridisk bindende aftale med vores virksomhed, samt accepterer til fulde vores handelsbetingelser. Såfremt samtlige af disse forhold ikke er opfyldt, så er det forbudt at besøge og anvende vores website, dets funktioner, eller produkter og services (herunder Leveringsservice).

Bestilling af vores produkter eller services (herunder Leveringsservice) af personer under 18 år eller på vegne af andre juridiske personer er forbudt og kan blive politianmeldt.

3. Personlige oplysninger
Vi beskytter dine personlige oplysninger og behandler dem fortroligt.

4. Varemærker og copyright
Alt indholdet på dette website er med forbehold for copyright. Alle rettigheder forbeholdes.

Oplysninger på websitet, herunder, men ikke begrænset til, tekst, billeder og lyd, må ikke, undtagen til strengt privat brug eller hvor det specifikt er angivet, kopieres, overføres, distribueres eller lagres uden forudgående skriftligt samtykke fra Welander & Co.

Alle logoer, brands, firmalogoer og varemærker som anvendes på dette websted tilhører udelukkende Welander & Co. Vi tillader kun anvendelse af vores varemærker med forudgående skriftlig tilladelse fra Welander & Co.

Det er ikke tilladt at videresælge vores produkter til tredjemand. Brud på dette vil blive retsforfulgt.

5. Acceptabel brug af websitet
Brug eller adgang af dette website med intentioner om at gøre skade, nægte eller begrænse adgangen til websitet er ulovlig. Det er ikke tilladt uden skriftlig tilladelse at kopiere, gemme, lagre, overføre, sende, bruge, offentliggøre eller distribuere materiale fra websitet eller på anden måde systematisk indsamle informationer fra websitet.

6. Brugerskabt indhold
Alt brugerskabt indhold på dette websted tilhører webstedets ejere. Såfremt du deler kommentarer, billeder, videoer eller på anden måde kommunikerer med websitet, så anerkender du samtidigt, at du giver webstedets ejer globale, ikke-eksklusive, royalty-frie rettigheder til at reproducere, oversætte, distribuere dette indhold for eksisterende eller fremtidige kommercielle formål. Eksempler på dette kunne være kunde-udtalelser, bedømmelser af produkter, besvarelser af spørgeskema-undersøgelser m.m.

7. Fortrydelses- og returret
Vi tilbyder 30 dages returret på dine bestillinger i webshoppen. Se nedenstående procedurer for at lave en gyldig returnering.

For at fortryde bestilling af produkter købt i vores webshop skal du senest inden 30 dage fra modtagelsen af varen returnere produktet i uåbnet, ubrugt og fuldstændig salgbar tilstand, herved forstås inkl. ubrudt folie og eventuel beskyttelsesfilm, til vores returadresse:

Welander & Co
Padborgvej 19
4600 Køge

Inden du returnerer produktet til os, skal du gøre os opmærksom på dette ved at kontakte vores kundeservice og træffe en aftale om dette. Det betragtes ikke som en gyldig fortrydelse af dit køb, såfremt du sender produktet til os, uden at have kontaktet kundeservice forinden.

Vi returnerer varens pris på købstidspunktet til dig efterfølgende. Fragtomkostningerne skal du selv afholde.

8. Garanti, holdbarhed og reklamationsret
Vi står inde for kvaliteten af vores produkter og tilbyder nedenstående garantier på vores produkter:

  • Batterier er et kortvarigt forbrugsgode med en desværre relativ kort levetid. Vi anbefaler, at der løbende købes nye batterier for at få det maksimale udbytte af e-cigaretten. Vi tilbyder 30 dages garanti og reklamationsret på alle vores batterier fra tidspunktet for modtagelsen af produktet, forudsat at batterierne er anvendt, opbevaret og opladet korrekt med en QuitSmoke-oplader.
  • Alle Opladere er underlagt en garanti og reklamationsret på 12 måneder, forudsat at de er anvendt og opbevaret korrekt.
  • Væsker og brændere er forbrugsgoder og ikke underlagt vores reklamationsret eller garanti.

Slitage og almindelig anvendelse af produkterne er ikke omfattet af garanti og reklamationsret.

Garantien bortfalder ligeledes omgående, såfremt vores produkter anvendes sammen med produkter fra en anden leverandør af elektronisk cigaretter, eller hvis de anvendes imod deres instruktioner eller almindelig sund fornuft.

Såfremt du skulle ønske at refundere et produkt som følge af en mangel eller fejl, så skal du straks kontakte vores kundeservice.

Herefter vil vores kundeservice vurdere problemet og checke tidspunktet for varens afsendelse m.m. Du må ikke sende os produktet retur, før du bliver bedt om det. Såfremt du sender et produkt til os uden at have modtaget en gyldig RMA-kode til at sætte uden på pakken, så betragtes det ikke som en gyldig reklamation og denne vil blive afvist ved modtagelsen. Det er dit fulde ansvar, at returnerede pakker kommer frem til vores RMA-personale, således at de kan vurdere produktets kvalitet og eventuelle mangler, inden en gyldig reklamation kan foretages.

Vi forbeholder os ret til altid at reparere, ombytte eller refundere enhver vare.

9. Ansvarsfraskrivelse
Du fraskriver dig hermed retten til at gøre os ansvarlige for tab, skader, hæftelser, omkostninger, inklusiv, men ikke begrænset til, juridiske omkostninger, relateret til eller opnået ved at anvende dette website eller produkterne markedsført herpå. Du forpligter dig hermed til udelukkende at anvende vores produkter i forhold til almindelig sund fornuft samt altid i overensstemmelse med de medfølgende manualer og brugsanvisninger.

Alle informationer på dette websted har udelukkende til formål at informere og er baseret på subjektive skøn og vurderinger. Du skal ikke træffe beslutninger udelukkende baseret på informationerne på dette websted.

Du anbefales altid at kontakte en kvalificeret professionel eller din egen læge om ethvert spørgsmål angående rygning, herunder rygestop eller omlægning af rygevaner, samt om meninger og udsagn udtrykt på dette websted. Vores produkter sælges ikke med henblik på at helbrede, kurere, eller have nogen medicinsk virkning og bør kun bruges af allerede raske mennesker. Indtagelse og brug af visse produkter kan være skadelige i forbindelse med alkoholmisbrug, svær overvægt, graviditet eller livstilssygdomme. Hvis du ønsker at benytter andre præparater eller medicin sammen med vores produkter, bør du altid konsultere din læge, før du begynder at anvende produkterne.

Du tager således alene det fulde ansvar for anvendelsen af vores produkter.

Vi er ligeledes ikke ansvarlige for en effekt, der er mindre end forventet.

Alle vores produkter bør opbevares sikkert og så langt væk som muligt fra børn og kæledyr m.m.

10. Brud på handelsbetingelser
Såfremt du bryder vores handelsbetingelser forbeholder vi os retten til at foretage de skridt eller handlinger, som vi finder nødvendige, herunder at foretage juridiske søgsmål eller politianmeldelser. Vi forbeholder os ligeledes retten til uden varsel at suspendere eller afslutte enhver aftale mellem os og dig, såfremt vi mistænker dig for at skade vores forretning eller forsøge at udøve svindel m.m.

11. Shipping og levering
Det er dit eget ansvar, at de bestilte produkter kommer sikkert frem til dig i tide og i fuld overensstemmelse med gældende lokal lovgivning, herunder toldreglerne i dit land.

Vi bestræber os på at afsende vores pakker med indenfor 1-3 hverdage efter din bestilling.

Modtager du mod forventning ikke din startpakke indenfor 8 hverdage fra bestilling, bedes du straks kontakte vores kundeservice hvorefter de vil undersøge sagen nærmere og forsøge at afhjælpe situationen. Hører vi ikke fra dig inden 10 dage fra forsendelsestidspunktet, antager vi altid, at du har modtaget din forsendelse.

12. Betaling
Du kan betale for dine varer med kreditkort, såfremt denne betaling bliver godkendt.

13. Fragtomkostninger
Fragtomkostningerne fremstår altid tydeligt i forbindelse med bestillingsprocessen på websitet eller i betingelserne på bestillings- og kampagnesiderne og varierer afhængig af volumen, forsendelsesland og –metode.

14. Priser
Der tages forbehold for fejl og mangler i priser og produktbeskrivelser samt for trykfejl og udsolgte varer.

Medmindre andet er angivet, er alle angivne priser i danske kroner og inklusiv moms. Der tages forbehold for afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl mv.

15. Promotions, rabatter og kuponkoder
Alle promotions, rabatter og kuponkoder er underlagt følgende regler:

Kuponkoder kan kun anvendes én gang per person og kan ikke kombineres med andre rabatter eller kampagner, herunder sporing af forsendelser.

Velkomsttibud og –pakker kan kun bestilles én gang per juridisk person og maksimalt to gange per husstand.

Alle former for markedsføringskampagner er afhængige af, at varerne er på lager.

Tilbuddet gælder i maksimalt 7 dage, medmindre andet er oplyst.

Det er ikke muligt at benytte en promotion, rabat eller kuponkode efter at have gennemført en bestilling i webshoppen.

Vi forbeholder os retten til at tilbagekalde en promotion, rabat eller kuponkode på et hvilket som helst tidspunkt uden at advare eller oplyse om dette.

16. Gyldig ordrebekræftelse
Når du har afgivet en varebestilling via vores website, vil vores software automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke produkter du har bestilt.

Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået. Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din bestilling. Vi forbeholder os dermed retten til at modificere eller annullere bestillingen som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer.

Den endelige ordrebekræftelse og faktura sendes til dig sammen med de varer, du har bestilt.

17. Kontakt os
Vores kundeservice står altid klar til at besvare dine spørgsmål eller afhjælpe eventuelle problemer.

Læs om dine fordele

Der er rigtig mange fordele ved at skifte røgen ud med damp. Faktisk forstår vi slet ikke hvorfor der stadig bliver solgt cigaretter. Læs mere om de mange fordele!

Læs mere her
Læs om e-cigaretter

Er du ny med e-cigaretter? Intet problem, denne lille guide vil give dig en gennemgang fra A til Z, så du kommer godt videre som damper. Snup en kop kaffe og læs med.

Læs mere her
Kom i gang med det samme, køb din startpakke her
Gratis fragt

Vi betaler portoen, hvis du køber for min. 299,-. Vi sender pakker alle hverdage og har altid en leveringstid på 1-3 dage i Danmark.

30 Dages fuld returret

Der skal være plads til at fortryde og derfor giver vi dig 30 dages fuld returret ved ubrugte varer – kontakt os på telefon eller e-mail.

Sikker betaling

Du er i trygge hænder hos os. Betalinger håndteres sikkert af vores betalingspartner Paypal – og vi betaler selvfølgelig gebyret.