Kontakt os

Du kan skrive til os ved at udfylde nedenstående kontaktformular.

Du er selvfølgelig velkommen til, at skrive til os hvis du har spørgsmål. Vi hører også meget gerne fra dig hvis du har gode forslag eller ideer, der kan gøre vores hjemmeside eller produkter endnu bedre.

Alle henvendelser bliver læst og behandlet inden for 24 timer fra modtagelse af henvendelsen, dog er det ikke alle henvendelser, der bliver besvaret.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne (skal udfyldes)

Din besked

Skriv denne kode captcha (skal udfyldes)

Læs om dine fordele

Der er rigtig mange fordele ved at skifte røgen ud med damp. Faktisk forstår vi slet ikke hvorfor der stadig bliver solgt cigaretter. Læs mere om de mange fordele!

Læs mere her
Læs om e-cigaretter

Er du ny med e-cigaretter? Intet problem, denne lille guide vil give dig en gennemgang fra A til Z, så du kommer godt videre som damper. Snup en kop kaffe og læs med.

Læs mere her

Kom i gang med det samme, køb din startpakke her

Gratis fragt

Vi betaler portoen, hvis du køber for min. 299,-. Vi sender pakker alle hverdage og har altid en leveringstid på 1-3 dage i Danmark.

30 Dages fuld returret

Der skal være plads til at fortryde og derfor giver vi dig 30 dages fuld returret ved ubrugte varer – kontakt os på telefon eller e-mail.

Sikker betaling

Du er i trygge hænder hos os. Betalinger håndteres sikkert af vores betalingspartner Paypal – og vi betaler selvfølgelig gebyret.