Effektivt rygestop med e-cigaretter

Elektronisk cigaret, E-cigaret, eller ecig. Kært barn har mange navne. E-cigaretter er et forholdsvist nyt men ganske fantastisk fænomen – det har potentiale for at kunne skabe et gevaldigt helbredsløft, give rygere mere frihed og forbedre rygning i smag og oplevelse. Over 300.000 danskere har allerede taget det til sig og mange har med succes anvendt e-cigaretter som effektivt rygestop. Læs mere om de mange fordele ved at udskifte røgen med damp og hvordan e-cigaret kan hjælpe dig til at kvitte smøgerne.

Rygestop med e-cigaretter

Du har sikkert hørt om rygere, der gik fra 40 til 0 cigaretter fra den ene dag til den anden, og hatten af for dem, men for de fleste er det en proces at lægge røgen fra sig. Undersøgelser viser, at dine chancer for at lykkes med din rygeafvænning øges markant, hvis du tager imod hjælp.

E-cigaretter er for mange en effektiv og nem løsning til et varigt rygestop. Du kan bruge e-cigaretter i nedtrapningen eller som et mere varigt alternativ til tobakken – uden at gå på kompromis med nydelsen.

Læs om dine fordele

Der er rigtig mange fordele ved at skifte røgen ud med damp. Faktisk forstår vi slet ikke hvorfor der stadig bliver solgt cigaretter. Læs mere om de mange fordele!

Læs mere her
Læs om e-cigaretter

Er du ny med e-cigaretter? Intet problem, denne lille guide vil give dig en gennemgang fra A til Z, så du kommer godt videre som damper. Snup en kop kaffe og læs med.

Læs mere her