Gratis fragt hvis du køber for min. 299 kr.Vi sender til hele Danmark for kun 39 kr. fast pris.

VÆLG E-VÆSKE

Vælg din favorit e-væske blandt vores udvalg af færdigblandede e-væsker, som er klar til at dampe med det samme. 1 flaske indeholder 10 ml e-væske som svarer cirka til 1 uges forbrug. Fælles for alle vores e-væsker, som vi tilbyder er, at produktionen foregår i laboratorier med ekstremt høje krav til renlighed, sterilitet og sikkerhed. E-væsken bliver produceret med et minimum af ingredienser, der alle er af farmaceutisk kvalitet. Når du handler e-væske hos os, er du sikret, at alle krav til lovgivningen om e-cigaretter i det europæiske Tobaksvaredirektiv er opfyldt, og du undgår naturligvis skadelige indholdsstoffer.

Vores e-væske indeholder IKKE nikotin. Vi ønsker, at du skal stoppe med at ryge og derfor sælger vi kun e-væske uden nikotin således, at du fjerner afhængigheden til nikotin i forbindelse med dit rygestop.

Læs om dine fordele

Der er rigtig mange fordele ved at skifte røgen ud med damp. Faktisk forstår vi slet ikke hvorfor der stadig bliver solgt cigaretter. Læs mere om de mange fordele!

Læs mere her
Læs om e-cigaretter

Er du ny med e-cigaretter? Intet problem, denne lille guide vil give dig en gennemgang fra A til Z, så du kommer godt videre som damper. Snup en kop kaffe og læs med.

Læs mere her
Kom i gang med det samme, køb din startpakke her
Gratis fragt

Vi betaler portoen, hvis du køber for min. 299,-. Vi sender pakker alle hverdage og har altid en leveringstid på 1-3 dage i Danmark.

30 Dages fuld returret

Der skal være plads til at fortryde og derfor giver vi dig 30 dages fuld returret ved ubrugte varer – kontakt os på telefon eller e-mail.

Sikker betaling

Du er i trygge hænder hos os. Betalinger håndteres sikkert af vores betalingspartner Paypal – og vi betaler selvfølgelig gebyret.