Spørgsmål og svar

Spørgsmål om produkter

Er der nikotin i Jeres e-væsker?

Vi sælger kun e-væsker uden nikotin. Vi ønsker, at du skal stoppe med at ryge tobak og derfor sælger vi kun e-væske uden nikotin således, at du fjerner afhængigheden til nikotin i forbindelse med dit rygestop.

Hvor gammel skal jeg være for at købe Jeres produkter?

Du skal være over 18 år for at kunne købe vores produkter.

Spørgsmål om e-cigaretter

Hvad er der i e-væske?

E-væske indeholder oftest en blanding af Propylenglycol (E1520), Vegetabilsk Glycerin (E422), demineraliseret vand, aromastoffer samt evt. nikotin i en given valgt styrke. Propylenglycol og Vegetabilsk Glycerin udmærker sig ved at fordampe ved relativt lave temperaturer (50-60°C).

Propylenglycol
Bruges bl.a. som fordamper på landets operationsstuer pga. dens antibakterielle virkning. PG bruges også til at fortynde injektions-væsker og som bærestof da PG har evnen til at transportere medicin til luftvejene ned i lungerne ved inhalering. Man kender stoffet fra astmainhalatorer, piller og tabletter samt i flydende form i medicinalindustriens rygestopprodukter – eksempelvis i Nicorettes inhalatorer samt mundsprays. Der kan være nogen der er overfølsomme overfor PG (ca. 1% af befolkningen), og her kan man med fordel anvende en e-væske på basis af udelukkende VG og demineraliseret vand. Har du oplevet problemet, spørger du blot personalet om en ren VG-væske.

Vegetabilsk Glycerin
Bruges bl.a. som hovedingrediens i hostesaft, i glasuren på kager og i mange andre fødevarer som vi alle dagligt indtager. Inden for kosmetikbranchen anvendes det også i mange hudpleje-produkter og salver, som fugtbevarende ingrediens. Glycerin er medicinsk godkendt til inhalation. Begge produkter (PG og VG) anvendes også i forbindelse med røg/damp fra røgkanoner i både alarm- og sikringsbranchen, samt på TV, teater og på diskoteker.

Aromastoffer
Er meget ofte de samme som anvendes i forbindelse med frem-stilling af slik, mad- og drikkevarer. De giver e-væsken en given smag.

Nikotin
Man kan tilsætte sin e-væske nikotin for at gøre en eventuel overgang fra analoge cigaretter til e-damp nemmere og uden ubehagelige abstinenser, så man undgår det nikotinbehov som findes i almindelige cigaretter. Ofte nedtrapper man mængden af nikotin i helt sit eget tempo. Der findes i øvrigt rigtigt mange dampere, som slet ikke har nikotin i deres e-væske, men alligevel damper, alene for hyggens skyld.

Der er til dato ikke påvist nogen sammenhæng mellem nikotin og kræft, og flere forskere sammenligner, uafhængig af hinanden, nikotinens effekt og virkning med koffein (kaffe, the, cola, energidrik) og theobromin (kakao og mørk chokolade).

Hvornår skal man udskifte batteri?

Batteriet kan typisk holde til 360 opladninger. Herefter begynder batteriet langsomt at tabe effekt. Du vil opdage det ved at du skal oplade batteriet hyppigere og til sidst vil du opdage, at der ikke kommer samme mængde damp ud som der plejer når du damper på din e-cigaret. Når det sker, er det på tide at udskifte batteriet med et nyt.

Hvornår skal man udskift brænder?

Når din brænder begynder at blive utæt og der f.eks. kommer e-væske i din i batteriet. Hvis brænderen er ny, kan du prøve at rense brænderen ved at holde knappen på batteriet inde i 4 sekunder og derefter puste i mundstykket. Hvis brænderen forsætter med at være utæt, skal du udskifte den.

Eller, hvis der begynder at komme mindre eller ingen damp ud når du damper på din e-cigaret, er det også på tide at udskifte brænderen.

Jeg får e-væske i munden, hvad gør jeg?

Det kan der være nogen forskellige årsager til. 1) Undgå at ryge på e-cigaretten i opretstående position, 2) Brænderen skal renses. Dette kan gøres ved at holde knappen på batteriet inde i 4 sekunder og derefter puste i mundstykket. 3) Hvis det ikke virker, at rense brænderen skal den udskiftes.

Hvordan slukker man e-cigaretten?

Batteriet tændes og slukkes ved 5 hurtige tryk (indenfor 3 sekunder). Det er en god ide at slukke den elektroniske cigaret når du f.eks. opbevarer den i lommen, for at undgå at aktivere cigaretten unødigt.

Alle batterierne har indbygget en sikkerhedsforanstaltning der gør, at batteriet automatisk slukker når det bliver for varmt – typisk fordi din e-cigaret ligger i bukselommen og holder knappen inde.

Ingen damp?

1. Batteriet kan trænge til at blive genopladet
2. Vaskebeholderen kan være tom, skift eller genopfyld den.

E-cigaretten bliver varm under brug

Dette er normalt. Brænderen opvarmes til at producere damp. Du kan stoppe med at bruge den i et par sekunder, eller reducere hyppigheden af inhaleringer for at lade apparatet køle ned.

LED-knappen er konstant tændt

Skru batteriet af, og tryk på LED-knappen et par gange for at sikre, at knappen ikke sidder fast.

.

Kontakt os

Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, hører vi meget gerne fra dig.

Kontakt os
Spørgsmål om quitsmoke

Har I nogen fysiske butikker?

Nej, QuitSmoke findes kun på nettet.

Er det sikkert og betale med mit kreditkort?

Du er i trygge hænder hos os. Betalinger håndteres sikkert af vores betalingspartner Paypal – og vi betaler selvfølgelig gebyret. Læs mere om Paypal her https://paypal.com.

Læs om dine fordele

Der er rigtig mange fordele ved at skifte røgen ud med damp. Faktisk forstår vi slet ikke hvorfor der stadig bliver solgt cigaretter. Læs mere om de mange fordele!

Læs mere her
Læs om e-cigaretter

Er du ny med e-cigaretter? Intet problem, denne lille guide vil give dig en gennemgang fra A til Z, så du kommer godt videre som damper. Snup en kop kaffe og læs med.

Læs mere her

Kom i gang med det samme, køb din startpakke her

Gratis fragt

Vi betaler portoen, hvis du køber for min. 299,-. Vi sender pakker alle hverdage og har altid en leveringstid på 1-3 dage i Danmark.

30 Dages fuld returret

Der skal være plads til at fortryde og derfor giver vi dig 30 dages fuld returret ved ubrugte varer – kontakt os på telefon eller e-mail.

Sikker betaling

Du er i trygge hænder hos os. Betalinger håndteres sikkert af vores betalingspartner Paypal – og vi betaler selvfølgelig gebyret.