Om os

Markedet for e-cigaretter har eksisteret i efterhånden mange år, men er stadig uoverskueligt og svært at forstå. De fleste forhandlere sælger de helt samme produkter. Fælles for dem alle er i hvert fald den svingende kvalitet og produktbeskrivelser baseret på tekniske specifikationer. Det er forståeligt, hvorfor den typiske forbruger ofte er forvirret og skeptisk til at starte med.

Før vi selv begyndte at udskifte røgen med damp, stod vi med samme tvivl som de fleste andre: vi kunne ikke finde hoved og hale i markedets tekniske parlør og snørklede modelnavne. Det var simpelthen ikke forståeligt nok.

I en higen efter at løse egne problemer blev idéen om quitsmoke skabt. Adskillige timers konceptudvikling og markedsresearch senere blev idé gjort til virkelighed. Enkelthed, tryghed og kvalitet er vores mantra, og det håber vi kommer til udtryk i vores produkter og her på hjemmesiden.

Læs om dine fordele

Der er rigtig mange fordele ved at skifte røgen ud med damp. Faktisk forstår vi slet ikke hvorfor der stadig bliver solgt cigaretter. Læs mere om de mange fordele!

Læs mere her
Læs mere om e-cigaretter

Er du ny med e-cigaretter? Intet problem, denne lille guide vil give dig en gennemgang fra A til Z, så du kommer godt videre som damper. Snup en kop kaffe og følg med!

Læs mere her

Kom i gang med det samme, køb din startpakke her

Gratis fragt

Vi betaler portoen, hvis du køber for min. 299,-. Vi sender pakker alle hverdage og har altid en leveringstid på 1-3 dage i Danmark.

30 Dages fuld returret

Der skal være plads til at fortryde og derfor giver vi dig 30 dages fuld returret ved ubrugte varer – kontakt os på telefon eller e-mail.

Sikker betaling

Du er i trygge hænder hos os. Betalinger håndteres sikkert af vores betalingspartner Paypal – og vi betaler selvfølgelig gebyret.