Reklamationsret

Vi står inde for kvaliteten af vores produkter og tilbyder nedenstående garantier på vores produkter:

  • Batterier er et kortvarigt forbrugsgode med en desværre relativ kort levetid. Vi anbefaler, at der løbende købes nye batterier for at få det maksimale udbytte af e-cigaretten. Vi tilbyder 30 dages garanti og reklamationsret på alle vores batterier fra tidspunktet for modtagelsen af produktet, forudsat at batterierne er anvendt, opbevaret og opladet korrekt med en QuitSmoke-oplader.
  • Alle Opladere er underlagt en garanti og reklamationsret på 12 måneder, forudsat at de er anvendt og opbevaret korrekt.
  • Væsker og brændere er forbrugsgoder og ikke underlagt vores reklamationsret eller garanti.

Slitage og almindelig anvendelse af produkterne er ikke omfattet af garanti og reklamationsret.

Garantien bortfalder ligeledes omgående, såfremt vores produkter anvendes sammen med produkter fra en anden leverandør af elektronisk cigaretter, eller hvis de anvendes imod deres instruktioner eller almindelig sund fornuft.

Såfremt du skulle ønske at refundere et produkt som følge af en mangel eller fejl, så skal du straks kontakte vores kundeservice. Herefter vil vores kundeservice vurdere problemet og checke tidspunktet for varens afsendelse m.m. Du må ikke sende os produktet retur, før du bliver bedt om det. Såfremt du sender et produkt til os uden at have modtaget en gyldig RMA-kode til at sætte uden på pakken, så betragtes det ikke som en gyldig reklamation og denne vil blive afvist ved modtagelsen. Det er dit fulde ansvar, at returnerede pakker kommer frem til vores RMA-personale, således at de kan vurdere produktets kvalitet og eventuelle mangler, inden en gyldig reklamation kan foretages.

Vi forbeholder os ret til altid at reparere, ombytte eller refundere enhver vare.

Læs om dine fordele

Der er rigtig mange fordele ved at skifte røgen ud med damp. Faktisk forstår vi slet ikke hvorfor der stadig bliver solgt cigaretter. Læs mere om de mange fordele!

Læs mere her
Læs om e-cigaretter

Er du ny med e-cigaretter? Intet problem, denne lille guide vil give dig en gennemgang fra A til Z, så du kommer godt videre som damper. Snup en kop kaffe og læs med.

Læs mere her

Kom i gang med det samme, køb din startpakke her

Gratis fragt

Vi betaler portoen, hvis du køber for min. 299,-. Vi sender pakker alle hverdage og har altid en leveringstid på 1-3 dage i Danmark.

30 Dages fuld returret

Der skal være plads til at fortryde og derfor giver vi dig 30 dages fuld returret ved ubrugte varer – kontakt os på telefon eller e-mail.

Sikker betaling

Du er i trygge hænder hos os. Betalinger håndteres sikkert af vores betalingspartner Paypal – og vi betaler selvfølgelig gebyret.